page_banner

Вести

Прилагоден сет на дизел генератор за изнајмување од 500KVA

Тип на изнајмување Дизел генератори во индустријата вообичаено треба да ги задоволат потребите на различни сценарија за примена, вклучувајќи градилишта, изведбени активности, работа на отворено, резервна енергија за итни случаи итн. Затоа, комплетите за изнајмување генератори често бараат повисоки технички барања.

JIANGSU LONGEN POWER, која е експерт за дизајнирање и производство на решенија за напојување. Со напредна технологија на производство и искуство во производството, ги приспособува генераторите за изнајмување од 500KVA според барањата на клиентите.

Комплет за дизел генератори 1

Техничките спецификации на овој комплет генератор се како што следува:

Тип: Тивко тип

Главна моќност (kw/kva): 400/500

Моќност во мирување (kw/kva): 440/550

Фреквенција: 50Hz/60Hz

Напон: 415 V

Марка на моторот: SCANIA

Марка на алтернатор: Стемфорд

Марка на контролорот: ComAp

Марка на прекинувачот: Schneider MCCB

Двоен основен резервоар за гориво

Стемфорд алтернатор

Дополнително, направивме повеќе иновации во дизајнот и технологијата според потребите на сценаријата за примена.

Се напојува со мотор SCANIA
Моторот SCANIA е познат шведски бренд, кој е познат по својата робусна конструкција и издржливост, овозможувајќи им да издржат предизвикувачки работни услови и продолжен работен век. Покрај тоа, тој нуди моќни перформанси, обезбедувајќи висока излезна моќност за ефикасно и сигурно работење. Имајќи предвид дека генераторските гарнитури за изнајмување треба да работат долго време, моторите на Scania се најсоодветен избор.

Powerder од scania

Опремен со тринасочен вентил
Овој генераторски сет е опремен со два тринасочни вентили, кои се поврзани со вградениот двоосновен резервоар за гориво и надворешниот резервоар за гориво соодветно. Секој тринасочен вентил има влез за гориво и отвор за враќање гориво за да се намали потрошувачката на гориво и да се обезбеди разновидност на избор на резервоари за гориво.

Комплет за дизел генератори 2

Опремен со придушувач на звук
Врз основа на традиционалниот индустриски придушувач, тој е опремен со повеќекратни звучни придушувачи кои содржат камена волна, што може ефикасно да го намали нивото на бучава. Овој дизајн може да ги исполни еколошките барања на сетови на дизел генератори за изнајмување за настани и изведби.

придушувач на звук

Опремен со Schneider MCCB
Прекинувачите на Schneider имаат висока безбедност и обезбедуваат комплетни функции за заштита од прекумерна струја и краток спој, што може да го прекине колото навреме и да ја заштити безбедноста на опремата и персоналот. тоа е првиот избор на клиентите.

шнајдер mccb

Уште повеќе, овој сет на дизел генератор за изнајмување е исто така опремен со aПрефрлување со двојна фреквенција 50Hz/60Hzфункција да се прилагоди на потребите на повеќе прилики, и aодводник на искриза да се подобри безбедноста на генераторот.

апсење на искра

LONGEN POWER одамна е посветена на обезбедување на клиентите со задоволителни решенија за моќ, дизајнирање и производство на висококвалитетни производи засновани на сопствените потреби на клиентите и стекнување задоволство и пофалби на клиентите.

#B2B#електрана#генератор#тивок генератор#генератор или снабдувач#

Жешка линија (WhatsApp&Wechat):0086-13818086433

Е-пошта:info@long-gen.com


Време на објавување: Декември-02-2023 година